Dé oplossing voor mobiele drankcatering in Nederland

Bent u op zoek naar een innovatieve en flexibele manier om dranken te serveren op uw evenementen of feesten? Kijk niet verder dan Mobiledrinks.eu, uw betrouwbare partner in Nederland voor het huren van drankrugzakken. Ons assortiment van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijke drankrugzakken biedt een perfecte oplossing voor zowel warme als koude dranken, geschikt voor elke gelegenheid.

Veelzijdigheid en gemak met drankrugzakken

Of het nu gaat om koffie, thee, limonade, bier, wijn, of fris, wij hebben een drankrugzak om de door u gewenste drank te schenken. Zelfs als uw favoriete drank er niet tussen staat, geen zorgen! Tijdens de offerteaanvraag kunt u specifieke verzoeken indienen, zodat u precies kunt schenken wat u wilt.

Snelle levering in heel Nederland

Wij begrijpen de urgentie van uw evenementenplanning. Daarom biedt Mobiledrinks.eu een snelle leveringsservice aan binnen 1 werkdag in heel Nederland. Onze uitgebreide voorraad zorgt ervoor dat we altijd een geschikte drankrugzak voor uw specifieke behoeften hebben.

Mobiele catering voor elke locatie

Een drankrugzak is ideaal voor het serveren van zowel warme als koude dranken op elke gewenste locatie. Denk aan evenementen zoals festivals, bedrijfsfeesten, sportevenementen of zelfs privéfeesten. Met onze bijgeleverde overtapslang kunt u de RVS fusten snel en eenvoudig vullen vanuit uw eigen apparatuur. Dankzij de uitstekende isolatie van de drankrugzakken blijft uw drank minimaal 1,5 uur op de perfecte temperatuur.

Snelle levering in heel Nederland

Wij begrijpen de urgentie van uw evenementenplanning. Daarom biedt Mobiledrinks.eu een snelle leveringsservice aan binnen 1 werkdag in heel Nederland. Onze uitgebreide voorraad zorgt ervoor dat we altijd een geschikte drankrugzak voor uw specifieke behoeften hebben.

Groot assortiment en altijd smakelijk

Ons uitgebreide assortiment betekent dat we voor elke soort drank een specifieke drankrugzak hebben. We garanderen dat al onze materialen schoon zijn en klaar voor gebruik, zodat u altijd en overal een heerlijk drankje kunt serveren.

Kenmerken van onze drankrugzakken

  • Volledig te personaliseren: uw eigen ontwerp of kies voor gemak onze standaard optie

  • Geleverd met handige toebehoren zoals een schort, overtapslang en handleiding.

  • Hoog draagcomfort: goed af te stellen voor maximaal comfort

  • 11 liter hervulbaar RVS fust: dat zijn zo’n 55 drankjes per vulling!

  • Bekerhouder voor diverse maten: Geschikt voor bekers met een diameter van 58 tot 83 mm.

  • Langdurig temperatuurbehoud: uw dranken blijven minimaal 1,5 uur op temperatuur dankzij goed isolerende materialen.

Kies mobiledrinks.eu voor uw volgende evenement

Ontdek het gemak en de veelzijdigheid van onze drankrugzakken. Vraag direct uw vrijblijvende offerte aan en u ontvangt hem binnen 1 uur. Wij zijn uw partner in mobiele drankcatering, klaar om uw evenement naar een hoger niveau te tillen met onze innovatieve drankrugzakken!

Uitdelen van koffie en thee heeft invloed op de merkbeleving

Begin je verhaal met een bakkie