Waarom je bierrugzakken inzet, als je een biertap huurt?

In de bruisende wereld van evenementen en horeca is efficiëntie koning. Te midden van de levendigheid van een drukke bar of een groot evenement, is het van cruciaal belang om snel en effectief te kunnen serveren. Hier komen bierrugzakken in beeld, een innovatieve oplossing die niet alleen de service versnelt en de omzet verhoogd maar ook een unieke ervaring biedt aan de gasten en bezoekers van jouw evenement.

Wat zijn bierrugzakken?

Bierrugzakken zijn draagbare oplossingen ontworpen om op iedere locatie mobiel bier te kunnen tappen. De bierrugzakken zijn uitgerust met een geïsoleerd RVS fust en een tapkraan en maken het mogelijk om mobiel bier te serveren, rechtstreeks naar de klant. Dit concept is bijzonder populair geworden op, feesten, festivals, bij concerten, sportevenementen en op drukke horecalocaties.

De toegevoegde waarde van bierrugzakken naast de biertap

Er zijn een aantal goede redenen om bierruzakken naast uw reguliere tappunten in te zetten.

Vermindering van Wachtrijen

Een van de grootste uitdagingen op drukke events is de lange wachtrij aan de bar. Bierrugzakken stellen medewerkers in staat om klanten te bedienen die ver van de bar staan, waardoor de druk op de bar vermindert en de wachttijden korter worden.

Verhoog de omzet

Snellere service betekent meer verkoop. Door bierrugzakken in te zetten, kunt u  verkoopvolumes verhogen, vooral tijdens piekuren.

Verbeterde klantbeleving

De unieke aanpak van serveren via een bierrugzak trekt de aandacht en kan de algehele ervaring van de klant verbeteren. 

Bierrugzakken van mobiledrinks.eu

De Bierrugzak van Mobiledrinks.eu bevat een RVS fust met een inhoud van bijna 11 liter. Het fust vult u eenvoudig vanuit uw eigen tapinstallatie door middel van de door ons bijgeleverde overtapslang. Vervolgens kunt u de Bierrugzak op druk brengen meet het kleine handpompje aan de heupband van de Bierrugzak. De Bierrugzak is nu klaar om te tappen. Proost!

Maak het verschil

Het aanbieden mobiele evenementcatering met bierrugzakken onderscheidt jouw merk of evenement van anderen. Ga voor de beste service en ervaring op jouw evenement!

Begin je verhaal met een bakkie

Uitdelen van koffie en thee heeft invloed op de merkbeleving