SAMPLE PACK HUREN

Mobiledrinks.eu verhuurt sample packs voor het uitdelen van blikjes, flesjes, voorverpakt voedsel en andere give aways. Of het nu gaat om 1 sample pack, of om grote aantallen: wij hebben altijd snel een passend aanbod voor u. De sample packs zijn van hoge kwaliteit zitten comfortabel en zijn praktisch. 

ZO WERKT DE SAMPLE PACK

De sample pack is handig op te delen in verschillende vakken. Aan beide zijden pak je de producten er uit. De Sample Pack is naast blikjes en flesjes ook uitermate geschikt voor andere producten. Denk aan snoeprepen, muesli-repen, voorverpakte koekjes, maar ook non-food producten zoals kranten, flyers en promotionele give aways.

STANDAARD BIJGELEVERD

STANDAARD BIJGELEVERD

LEVERING IN HEEL EUROPA

Mobiledrinks.eu verhuurt mobiele tapsystemen en sample packs en buikdragers in heel Europa. Wij versturen de materialen per post naar u toe. Na gebruik stuurt u de spullen weer aan ons terug. Eenvoudig en efficiënt.

HOEVEEL KAN ERIN?

Met de handige vakverdeling pas je de tas precies aan op jouw producten.

Dé verhuurder van SAMPLE PACKS

Mobiledrinks.eu verhuurt drankrugzakken door heel Europa voor op grote en kleine evenementen. Wij hebben altijd voldoende materialen op voorraad dus kunnen u flexibel en snel helpen.