Drankrugzak compleet hoge kwaliteit

KOFFIERUGZAK HUREN

De Koffierugzak van Mobieldrinks.eu is een mobiele tapsystemen waarmee je op elke locatie heerlijke warme koffie kunt schenken. Het systeem is eenvoudig in gebruik en heeft een hoog draagcomfort. Tevens zijn de Koffierugzakken te personaliseren waardoor ze echte eye-catchers worden.

ZO WERKT DE KOFFIERUGZAK

Het 10 liter RVS fust in de koffierugzak is eenvoudig te vullen. Wij leveren hiervoor een overtapslang mee waarmee u het fust vult vanuit uw eigen koffiemachine. Vul het schortje met suiker, melk en roerstaafjes en doe de bekers in de bekerhouder die aan de tas bevestigd is. De koffie blijft minstens 1,5 uur warm door de gebruikte isolatiematerialen. Bakkie?

GVB zet drankrugzak in op pont in Amsterdam

STANDAARD BIJGELEVERD

  • Bekerhouder voor alle gangbare formaten bekers
    (58 – 83 mm (Ø))
  • Vlag voor extra zichtbaarheid
  • Instructies voor gebruik
  • Overtapslang om te vullen
  • Schortje met 3 vakjes

ANDERE DRANKEN?

Met een drankrugzak kan je warme en koude dranken schenken op elke gewenste locatie. Denk dan bijvoorbeeld aan dranken zoals koffie, thee, water, bier en fris. Voor iedere drank hebben wij aparte tassen beschikbaar zodat het altijd lekker smaakt.

 

SPECIFICATIES

Onze drankrugzakken zijn eenvoudig zelf te vullen en te bedienen.

11 liter hervulbaar RVS fust

Bekerhouder voor bekers van 58 tot 83 mm (Ø)

Blijft minimaal 1,5 uur op temperatuur

MOBILEDRINKS.EU

Dé verhuurder van drankrugzakken

Mobiledrinks.eu verhuurt drankrugzakken door heel Europa voor op grote en kleine evenementen. Wij hebben altijd voldoende materialen op voorraad dus kunnen u flexibel en snel helpen. Vraag nu uw offerte aan en u ontvangt hem vandaag nog.