Veel gestelde vragen

We hebben een aantal vragen verzameld die op weg kunnen helpen in je overweging om onze materialen in te zetten op jouw evenement. Heb je een andere vraag? Neem dan even contact met ons op, we staan je graag te woord.

 

Wij hebben drankrugzakken voor alle soorten drank. Per drank hebben we speciale fusten zodat je zeker kunt zijn van een goed smakend drankje. De meest verhuurde drankrugzakken zijn voor het schenken van koffie, bier, water, thee en frisdrank. Wil je flesjes of blikjes uitdelen? Dan kies je voor onze sample packs. Bedien de bezoekers van jouw event overal met een heerlijk vers drankje. De tassen zitten comfortabel en vallen écht op. Precies wat je wilt!

Wij hanteren verschillende prijzen voor verschillende materialen, verschillende soorten dranken en de duur van de inzet maakt ook een verschil. Daarbij kun je ook een aantal handige toebehoren bij je bestelling voegen. Wij sturen je binnen 1 werkdag een offerte die perfect past bij jouw wensen. Vandaar dat we je vragen om je offerte aanvraag via dit formulier in te dienen. Wij hebben dan alle informatie om het beste voorstel voor je te maken.

Al onze materialen zijn eenvoudig in gebruik. Dit betekent dat het vullen en gebruiken zo simpel mogelijk is gemaakt. Dat is handig, want dan hoef je je daar geen zorgen om te maken tijdens jouw evenement. Onze tassen zijn door iedereen te gebruiken, je hoeft er dus geen horeca-ervaring voor te hebben. Omdat onze spullen mobiel zijn kun je ze overal waar je wilt inzetten. Handig om drukke plekken te ondersteunen, of wanneer je simpelweg extra service wilt bieden door op jouw bezoekers af te stappen.

Wij leveren onze materialen via PostNL. Daarmee kunnen wij door heel Nederland de volgende dag nog leveren. Je bestelling wordt altijd altijd minimaal 1 dag voordat je de spullen gaat gebruiken geleverd. De retourzending vindt plaats op de dag na de inzet.

Mocht je de spullen liever komen halen? Dat kan bij ons in Halfweg.

Onze Drankrugzakken, Sample Packs, en buikdragers worden veel ingezet als service-tool. Je kunt met deze middelen namelijk echt extra service verlenen en op een leuke manier opvallen. Op ieder evenement is er wel iets waarmee je het verschil kunt maken. Hete zomerdag? Deel bekertjes water uit. Of juist heel koud, in de winter? Een heerlijk bakkie koffie of thee om op te warmen. Wat is jouw idee? Laat het ons weten.

Zeker, naar de drankrugzakken, sample packs en buikdragers leveren wij ook toebehoren bij. Denk hierbij aan bekers, suiker, creamer en roerstaafjes bijvoorbeeld. Tevens kunnen wij de materialen voor u leveren met gepersonaliseerde branding zodat de spullen perfect blanden in het evenement.

Omwille van hygiene en de kwaliteit die wij willen kunnen garanderen lopen onze verhuurperiodes tot maximaal twee weken. HIerbij is het ook nog van belang welke soort drank dat u schenkt.

Voor lange huurperiodes bieden wij lease van de materialen aan. U leest hierover meer op deze pagina. Wij doen u voor lange verhuur altijd een aanbieding op maat.

Aan de slag?

Vraag een offerte aan en u ontvangt hem direct met de specificaties voor de opmaak van de branding. Wilt u dat wij een ontwerp maken? Geef dit dan aan in de aanvraag.

 

MOBILEDRINKS.EU

Dé verhuurder van drankrugzakken

Mobiledrinks.eu verhuurt mobiele catering materialen door heel Europa voor op grote en kleine evenementen. Wij hebben altijd voldoende materialen op voorraad dus kunnen u flexibel en snel helpen.