Drankrugzak compleet hoge kwaliteit

DRANKRUGZAK HUREN

Mobiledrinks.eu verhuurt Drankrugzakken voor bijna alle soorten dranken. Of het nu gaat om 1 Drankrugzak, of om grote aantallen: wij hebben altijd snel een passend aanbod voor u. De Drankrugzakken zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik. Iedereen kan ermee overweg!

ALLE SOORTEN DRANKEN

Wij hebben Drankrugzakken voor iedere drank. Koffie, thee, limonade, bier, wijn, en fris. Staat jouw drank er niet tussen? Geen probleem! Tijdens de offerte aanvraag kun je precies aangeven wat je graag wilt schenken.

STANDAARD BIJGELEVERD

STANDAARD BIJGELEVERD

HOE WERKT HET?

Met een drankrugzak kan je warme en koude dranken schenken op elke gewenste locatie. Denk dan bijvoorbeeld aan dranken zoals koffie, thee, water, bier en fris. Met de bijgeleverde overtapslang vul je de RVS fusten snel en eenvoudig vanuit jouw eigen apparatuur. Doordat de drankrugzak goed geïsoleerd is blijft de drank makkelijk een 1,5 uur op temperatuur.

Onze drankrugzakken zijn eenvoudig zelf te vullen en te bedienen.

Dé verhuurder van drankrugzakken

Mobiledrinks.eu verhuurt drankrugzakken door heel Europa voor op grote en kleine evenementen. Wij hebben altijd voldoende materialen op voorraad dus kunnen u flexibel en snel helpen.