Drankrugzak huren

Mobiledrinks.eu verhuurt Drankrugzakken voor bijna alle soorten dranken. Of het nu gaat om 1 Drankrugzak, of om grote aantallen: wij hebben altijd snel een passend aanbod voor u. De Drankrugzakken zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik. Iedereen kan ermee overweg!

Onze Drankrugzakken

De Drankrugzakken van Mobiledrinks.eu bevatten RVS fusten met een inhoud van 11 liter. De fusten vult u eenvoudig vanuit uw eigen apparatuur door middel van de door ons bijgeleverde overtapslangen.

Alle Drankrugzakken worden aan u verstuurd inclusief:

  • Overtapslang
  • Schortje met drie vakjes voor bijvoorbeeld suiker, melk en roerstaafjes
  • Vlag voor extra zichtbaarheid
  • Bekerhouder voor bekers met een diameter van 58 tot 83 mm
  • Instructies voor gebruik

Zondag is als extra huurdag altijd gratis

Branding drankrugzak

Drankrugzakken met gepersonaliseerde branding maken uw Drankrugzak tot een uniek “walking billboard”! U kunt de Drankrugzak volledig personaliseren. Zo sluit de uitstraling van de Drankrugzak perfect aan op uw evenement.

We bieden twee soorten branding aan: Luxe, en Standaard. Luxe branding bestaat uit een set bedrukt PVC. Luxe branding is voor veelvuldig gebruik en een luxere uitstraling. De standaard branding is een set van papieren poster die achter de transparante ramen van de Drankrugzak gestoken kunnen worden. Standaard branding is een paar keer te gebruiken.

Meer info >

Offerte ontvangen?

Ontvang binnen 1 werkdag onze vrijblijvende offerte voor de huur van Drankrugzakken.

Alle soorten drank

Wij hebben Drankrugzakken voor iedere drank. Koffie, thee, limonade, bier, wijn, en fris. Staat jouw drank er niet tussen? Geen probleem! Tijdens de offerte aanvraag kun je precies aangeven wat je graag wilt schenken.