Uitdelen van koffie en thee heeft invloed op de merkbeleving

Het uitdelen van warme koffie en thee op een evenement kan een aanzienlijke invloed hebben op de merkbeleving van de deelnemers en bezoeker. Lees wat een simpele kop koffie kan betekenen:

Verhoging van comfort en gastvrijheid

Een warm drankje geeft bezoekers een gevoel van comfort en service. Vooral in in de winter op de wat koudere locaties is het natuurlijk een hele fijne geste. Een klein gebaar wat kan leiden tot een positievere associatie met uw merk of event, omdat het wordt gezien als attent en gastvrij.

Versterking van merkidentiteit

Als de warme dranken worden aangeboden in een bekertje met het merklogo en aansluitende branding van de materialen, helpt dit bij het vergroten van de merkherkenning. Zorg ervoor dat de communicatieboodschap en de ontwerpen de stijl en waarden reflecteren die belangrijk zijn voor de merkidentiteit. Mobiledrinks.eu biedt tal van opties om bekers en de mobiele catering materialen te branding in de stijl van uw feest of evenement.

Gelegenheid voor interactie

Het moment van het aanbieden van een drankje kan worden gebruikt voor interactie met de klant, deelnemer of bezoeker. Hier geldt het principe van wederkerigheid: wanneer je iets aangeboden hebt (een drankje), is de ontvanger in hogere mate bereid om naar je te luisteren, en iets voor je terug te doen. Het aanbieden van een drankje met een drankrugzak biedt dus een opening om je verhaal te vertellen, of om iets te verkopen.

Creër een memorabele ervaring

Een warme kop koffie of thee op een event roept een gevoel van welzijn en genot op. Dit kan ertoe bijdragen dat de ervaring van het evenement en het gekoppelde merk, in positieve zin herrinnerd wordt.

Mobiledrinks op Best Kept Secret met Koffierugzakken

Mogelijkheid tot co-branding

Indien de koffie of thee wordt aangeboden kies er dan voor om uitsluitend kwalitatieve koffie- en/of thee uit te schenken. De positieve ervaring met goede koffie en thee kan de merkervaring en eventbeleving verhogen.

Maak het verschil

Het aanbieden van iets extra’s zoals warme kop koffie of thee met een drankrugzak kan een merk of evenement onderscheiden van anderen. Ga ervoor om de beste service te verlenen aan jouw klanten en bezoekers!

Dé oplossing voor mobiele drankcatering in Nederland

Drankcatering voor op jouw feest of event