EIGEN ONTWERP

Snel leverbaar
Perfect voor eenmalige events
Set papieren posters achter transparante ramen

EIGEN ONTWERP LUXE

Bedrukte PVC doeken, voor intensief gebruik

Luxe, matte uitstraling
Volledig bedrukt PVC, tot aan de rand

DRANKSPECIFIEK

Snel leverbaar
Koffie, thee, bier, wijn, fris, water &choco
Duidelijk voor bezoekers

VOLLEDIG TE PERSONALISEREN

Door de materialen te personaliseren sluiten ze volledig aan bij de huisstijl van jouw event of actie. Ga je voor simpel met alleen een logo? Of voer je de volledige huisstijl door met een uniek ontwerp? Het kan allemaal in verschillende soorten branding: luxe, of de standaard. Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen? Wij staan voor u klaar.

Drankspecifieke branding

Laat je bezoeker duidelijk zien wat jij ze aanbiedt. Deze drankspecifieke branding hebben wij altijd klaarliggen. Zo heb je dus ook last minute een goede oplossing om de drankrugzakken perfect te laten blenden in jouw evenement.

Bedrukte bekers

Opzoek naar koffie of theebekers die u kunt laten bedrukken naar uw eigen wensen? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres! Laat uw gewenste formaat beker bedrukken met bijvoorbeeld uw eigen logo of specifieke actie! Wij bieden bedrukte bekers aan vanaf 1.000 stuks.

Aan de slag?

Vraag een offerte aan en u ontvangt hem direct met de specificaties voor de opmaak van de branding. Wilt u dat wij een ontwerp maken? Geef dit dan aan in de aanvraag.

MOBILEDRINKS.EU

Dé verhuurder van drankrugzakken

Mobiledrinks.eu verhuurt mobiele catering materialen door heel Europa voor op grote en kleine evenementen. Wij hebben altijd voldoende materialen op voorraad dus kunnen u flexibel en snel helpen.