Leasen van drankrugzakken

Drankrugzakken zijn kostbaar in de aanschaf en vragen veel onderhoud. Onderdelen zijn aan slijtage onderhevig en natuurlijk is de hygiene ook zeer belangrijk om niet uit het oog te verliezen. Om u te ontzorgen in onderhoud en er altijd voor te zorgen dat u schone systemen heeft bieden wij het leasen van drankrugzakken aan.
  • Gemak en zekerheid
  • Tussentijds schone materialen ontvangen
  • Ruilen voor andere dranken
  • Vanaf 6 maanden
  • Geen grote investering nodig

Gemak en zekerheid

Als u kiest voor lease, dan kiest u voor gemak en zekerheid. Mobiledrinks.eu garandeert u schone en altijd goed functionerende rugzakken. Is er onverhoopt iets aan de hand? Mobiledrinks.eu zorgt binnen 1 werkdag voor vervangend materiaal. 

 

Tussentijds omruilen

Afhankelijk van de leaseperiode, en het soort systeem ruilen wij de materialen geregeld om. Zo weet u zeker dat u altijd schone, en goed functionerende systemen in huis heeft.

 

Een keer wat anders schenken?

Wilt u bij in de zomer geen koffie, maar een verfrissend watertje schenken? Tijdelijke ruilen voor een andere drank is mogelijk! Stel u leaset 4 koffierugzakken voor 12 maanden, dan kunt u de koffierugzakken in de zomermaanden ruilen voor waterrugzakken binnen de leaseafspraak.

Intresse in leasen van drankrugzakken?

Leasen vraagt altijd om een op-maat-aanpak. Aan de hand van uw vraag en wensen doen we een voorstel. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

MOBILEDRINKS.EU

Dé verhuurder van drankrugzakken

Mobiledrinks.eu verhuurt mobiele catering materialen door heel Europa voor op grote en kleine evenementen. Wij hebben altijd voldoende materialen op voorraad dus kunnen u flexibel en snel helpen.