Drankcatering voor op jouw feest of event

Organiseer je een feest of evenement? Dan kom je op het punt dat je moet gaan nadenken over de drankcatering. Je bestelt tapinstallaties, koelkasten, barretjes en natuurlijk de drank zelf. Tijdens het feest merk je op dat het toch wel erg druk is aan de bar. Jammer voor de beleving van de gasten en natuurlijk ook voor de omzet.

Mobiele drankcatering

Met drankrugzakken ontlast je drukke plekken op jouw event. Je zorgt voor meer spreiding van de bezoekers, en bereikt ze daar waar ze staan. Dat betekent dat de drukte aan de bar aanzienlijk minder wordt waardoor iedereen sneller en vaker een drankje kan bestellen. 

Voor alle soorten drank

Mobiledrinks.eu biedt drankrugzakken voor nagenoeg alle soorten drank. We leveren bierrugzakken, koffierugzakken, rugzakken voor thee, water, fris, wijn en sterke drank. Staat jouw drankje er niet tussen? Geen zorgen, ook voor jouw hebben we een aanbod.

Geen smaakvermenging

Onze fusten zijn drankgebonden, dat betekent dat een bierrugzak ook uitsluitend gebruikt wordt voor bier, en zo geldt dat voor alle drankrugzakken van Mobiledrinks.eu. Met onze materialen heb je dus geen last thee die naar koffie smaakt. Dat is wat ons betreft een beginnersfout ;).

Vrijblijvende offerte

Ben je klaar om jouw evenement of feest compleet te maken? Neem contact met ons op voor meer informatie over de verhuur van onze drankrugzakken. Wij staan klaar om je te helpen en mee te denken om van jouw feest een groot succes te maken.

De voordelen van mobiele evenementen catering

Drankcatering voor op jouw feest of event