Makkelijk overal schenken

Met een drankrugzak kan je warme en/of koude dranken schenken op elke gewenste locatie. Denk dan bijvoorbeeld aan dranken zoals koffie, thee, water, bier en fris. Doordat de drankrugzak goed geïsoleerd is kan de drank makkelijk een uur warm of koud worden gehouden.

 

Koffie uitschenken met een drankrugzak tijdens de Nationale Herdenking 15 Augustus.

Koffie uitschenken met een drankrugzak tijdens de Nationale Herdenking 15 Augustus.

Personaliseren van de drankrugzak

Wil je indruk maken op je bezoekers of heb je een belangrijke boodschap te verkondigen? Dan kun je de drankrugzak personaliseren met mooi artwork. De drankrugzak heeft 3 vlakken en een vlag die je kan (laten) opmaken. Een mooie aanvulling daarop zijn bedrukte bekers met artwork die je daarmee kan laten aansluiten.

 

Drankrugzakken met branding staan klaar voor gebruik.

Drankrugzakken met branding staan klaar voor gebruik.

Goede voorbereiding

Eenmaal op locatie met de (gepersonaliseerde)drankrugzakken is het belangrijk om de warme dranken op tijd te bereiden, zodat deze klaar zijn wanneer je wilt gaan schenken. Als je gebruik maakt van professionele koffiemachines(ook wel een percolator genoemd) ben je met een uur ruim op tijd om deze op de juiste temperatuur te krijgen. Met de bijgeleverde overtap-slang kan je de drankrugzak gemakkelijk vullen

 

Drankrugzakken worden gevuld met koffie en thee.

Drankrugzakken worden gevuld met koffie en thee.

Toebehoren van de drankrugzak

Als je koffie of thee gaat schenken kan je de bijgeleverde buidel goed gebruiken om suiker, melk en roerstaafjes aan te bieden tijdens het uitschenken, zorg dat deze goed gevuld zijn zodat je nooit mis grijpt.

 

De buidels zijn gevuld met suiker, creamer en roerstaafjes.

De buidels zijn gevuld met suiker, creamer en roerstaafjes.

Slim te werk gaan

Tijdens de uitvoering van de actie is het belangrijk om je goed te verspreiden over de locatie, helemaal als je verschillende dranken gaat schenken. Wanneer je bijvoorbeeld koffie en thee schenkt kan je koppeltjes maken,een die thee schenkt en de ander koffie.

 

Koffie en thee uitschenken aan de bezoekers van de Nationale Herdenking op het veld bij het Indisch Monument in Den Haag.

Koffie en thee uitschenken aan de bezoekers van de Nationale Herdenking op het veld bij het Indisch Monument in Den Haag.

Wil je ook graag drankrugzakken huren?

Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan.