TESO zet Drankrugzakken in op hun veerdienst tussen Den Helder en Texel. Een heus ‘lopend buffet’! Ze maken gebruik van de Buikdragers en Drankrugzakken van mobiledrinks.eu. Zo kunnen ze hun klanten toch toch een warme drank en een snack aanbieden.

Voorzien van mondkapjes gaan teams langs de wachtende mensenom ze een snack en een drankje te verkopen.

En het is nu al een succes, vertelde medewerker Martijn Schrama aan het Noord-Hollands Dagblad: “Het gaat boven verwachting.’’

Bron: Noordhollands Dagblad

Mogelijkheden Drankrugzakken

Onze materialen zoals Drankrugzakken, Buikdragers en Sample Packs zijn uitermate geschikt om op veilige afstand van uw bezoekers service te kunnen blijven verlenen. Juist als uw bezoekers niet op de gebruikelijke plekken terecht kunnen om hun drankjes en snacks te kopen bieden onze materialen de oplossing: u gaat simpelweg naar uw klant toe. Blijf service verlenen en genereer inkomsten met onze mobiele catering materialen.

 

Mobiledrinks.eu denkt graag met je mee

In deze tijden zullen we samen manieren moeten verzinnen om het ‘normale leven’ enigszins door te kunnen leven. Wij denken graag met je mee om te kijken hoe je jouw catering kunt aanpassen naar een werkbare vorm. Een ding is zeker: met onze materialen houd je de bezoekers meer op hun plaats. Handig bij bijvoorbeeld sport en muziek evenementen en op plekken waar wachtrijen kunnen ontstaan.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

mobiele drank catering veerboot texel

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Geef via de onderstaande button uw wensen aan ons door. Wij sturen u dan binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte toe. We kunnen naast de Drankrugzakken ook toebehoren zoals (bedrukte) bekers, suiker melk en roerstaafjes leveren zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt.